st_x_coilovers_offst_xa_coilovers_offst_xta_coilovers_top

ST XTA-SCHROEFSETS

Voor wie de allerbeste prestaties wil, is de ST XTA-schroefset ideaal. Met de KW-dempertechnologie en verstelbare unibal-steunlagers van aluminium kunnen de wielvlucht en de naloop haarfijn worden afgesteld. Zo kunt u het volledige rijgedrag van uw auto beïnvloeden!

Gemaakt voor krachtig rijden
ST XTA-schroefsets beschikken over KW-demptechnologie waarmee de ophanging stijver of soepeler kan worden gemaakt, afhankelijk van de rijomstandigheden. Deze aanpassing aan de dempers wordt gedaan aan het bovenste uiteinde van de verchroomde zuigerstang, waarmee de instelling vrijwel direct kan worden veranderd. Wanneer de uitgaande kracht wordt verhoogd, zal de auto met nog meer stabiliteit en met nog minder rolbewegingen rijden. Wanneer de uitgaande kracht wordt verlaagd, voelt de auto tijdens het rijden comfortabeler aan. Voor betere prestaties is de ST XTA uitgerust met een verstelbare steunlager van aluminium waarmee de wielvlucht en de naloop kunnen worden aangepast op uw rijwensen of voertuigconfiguratie.

Eenvoudig verstelbare verlaging
Zoals alle andere ST-schroefsets is ook deze aanpasbaar via een traploze draad op de verzinkte veerpoot. Hiermee kan de verlaging zelfs worden gedaan als de set al is geïnstalleerd! Draai hiervoor de veerplaat omhoog of omlaag. LET OP: de verlaging met een ST XTA-schroefset verschilt per voertuig enorm vanwege het soort constructie. Zo kunnen bijvoorbeeld oudere voertuigen, zoals de Honda Civic (EJ9) met ST XTA-schroefsets tussen de 40 en 75 mm worden verlaagd, terwijl nieuwere modellen als de Audi S3 (8P) tussen de 10 en 40 mm kunnen worden verlaagd, omdat deze vanuit de fabriek al veel lager zijn.

KW Engineering: exclusief voor ST-ophangingen
De ST XTA-schroefset is een kwaliteitsproduct op basis van het dempprincipe met dubbele buis, waarbij een lage wrijving wordt gecombineerd met een drukbestendige demperbehuizing. De productie vindt bij KW zelf plaats en de monoblock-bescherming en een afdichtingspakket zorgen voor minder wrijving bij de demper en voor bescherming tegen corrosie en vuil. Elke verzinkte veerpoot wordt meerdere keren afgedicht zodat deze lang meegaat in ALLE weersomstandigheden.

• Nieuwste dempertechnologie voor een maximale levensduur
• Minder systeemwrijving voor effectieve demperverstelling
• Afzonderlijke verlaging binnen het TÜV-geteste verstelbereik
• Voor- en achteras met draadverstelling (waar mogelijk)
• Verzinkte veerpoten met extra beschermlaag voor optimale corrosiebestendigheid
• Compleet systeem met verstelbare veerplaat, raceveersysteem en bumpers met stofbescherming
• Verstelvare unibal-steunlagers (waar mogelijk)
• Geschaalde wielvluchtverstelling (optioneel: naloopverstelling)
• Externe demperverstelling