VERINGEN & SCHOKDEMPERS

st_sport_suspensions_top st_sport_shocks_off  

ST-SPORTOPHANGINGEN

Met de ST-sportophangingen kunt u de rijdynamiek van uw voertuig enorm verbeteren zonder een enorme smak geld uit te geven. De ST-sportophangingen maken gebruik van dempers met een dubbele buis, met een vaste demping en op elkaar afgestelde uitgaande/veerconstanten die zorgen voor een veel sportievere rijervaring.

Prestaties EN stijl
Afhankelijk van model en type is er met ST-sportophangingen normaal gesproken een verlaging mogelijk van 20 mm op de voor- en achteras (VW Golf VII GTI); voor sommige modellen is er echter tot wel 60 mm mogelijk! Kijk voor het bestellen eerst hoe veel verlaging er mogelijk is voor uw auto.

Perfecte ophangingsconfiguratie
ST-sportophangingssets beschikken over veren en dempers die perfect op elkaar zijn afgestemd; zo zorgen ze, eenmaal geïnstalleerd, voor het best mogelijke weggedrag. De vooraf ingesteld demping wordt niet alleen ingesteld per voertuig, maar ook per gewenste verlagingsniveau (bijvoorbeeld 20 of 30 mm). Elke set beschikt over een drukbestendige behuizing met een lage wrijving en een kwaliteitspakket van monoblock-bescherming en afdichtingen voor een maximale levensduur. Eenmaal geïnstalleerd kunt u erop rekenen dat uw auto een beter rijgedrag heeft, met minder rolbewegingen in lastige omstandigheden, en natuurlijk ook een sportievere look. ST-sportophangingen zijn ontworpen om samen te kunnen werken met de OEM-onderdelen en zijn geproduceerd conform de allerhoogste standaarden.

OEM-kwaliteit
Elke ST-sportophangingsset is geproduceerd om te kunnen voldoen aan de Duitse TÜV-standaarden, die gelden voor een breed scala aan voertuigmerken. Dit zijn zowel Duitse merken, zoals VW, BMW en Audi, als nichemerken, zoals Chrysler en Volvo. De ST-sportophangingen zijn verkrijgbaar voor in totaal 30 voertuigmerken.