st_sport_suspensions_off st_sport_shocks_top

ST-SPORTSCHOKDEMPERS

Heeft u al geschikte verlagingsveren? Verbeter de rijdynamiek van uw voertuig dan nog verder met de ST-sportschokdempers, een vervanging voor OEM-onderdelen die het rijgedrag en rijgevoel van uw auto compleet verandert!

Belangrijkste voordelen
ST-sportschokveren worden gemaakt met warmtebestendige dempers met een dubbele buis en vaste dempeigenschappen. De drukbestendige behuizing met een lage wrijving beschikt over een kwaliteitspakket met een monoblock-bescherming en afdichtingen die zorgen voor een maximale levensduur in ALLE weersomstandigheden. En dat niet alleen; dankzij de verkorte zuigerstang van chroomplaat is de sportschokdemper perfect geschikt voor verlaagde voertuigen.

Echte kwaliteit, beter rijden
Het gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat elke ST-sportschokdemper optimaal presteert over een zo lang mogelijke periode. Het gebruik van een verkorte zuigerstang zorgt voor voldoende voorbelasting van de verlagingsveer in lastige rijomstandigheden. Dankzij de vaste dempeigenschappen betekenen de ST-sportschokdempers voor talloze auto’s een betere rijervaring.